Çayırbağ’daki Okuma Yazma Kursu Sona Erdi

Afyonkarahisar’ın merkezine bağlı Çayırbağ beldesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma-yazma kursunun sona erdiği bildirildi.2011-2012...

Afyonkarahisar’ın merkezine bağlı Çayırbağ beldesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma-yazma kursunun sona erdiği bildirildi.

2011-2012 eğitim-öğretim yılında, Halk Eğitim Merkezi tarafından Çayırbağ İlköğretim Okulu'nda yetişkinler için açılan okuma yazma kursuna gelen kursiyeler, kurs öğretmeni İlknur Kaya rehberliğinde, okuma-yazma öğrenip, yaşam becerilerini geliştirerek, matematik konuları hakkında eğitim aldı.

Kursu başarıyla bitiren kursiyerler Hamide Şenol ve Ayşe Çavdar’ın, kurs belgelerini Çayırbağ İlköğretim Okulu Müdürü Veli Çevik verdi.

Reklam
Reklam

Okuma yazma öğrendikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen kursiyerler Şenol ve Çavdar, artık devlet dairelerindeki işlerinden hastane işlerine kadar tüm işlerinde zorluk çekmeyeceklerini, günlük gazeteleri takip edebileceklerini ve seyahat etmekte zorlanmayacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz