Çayırova Bayburtlular Derneği Taziyeleri Kabul Etti

Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde hain bir saldırıya uğrayarak askeri konvoyda şehit olan Bayburtlu piyade...

Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde hain bir saldırıya uğrayarak askeri konvoyda şehit olan Bayburtlu piyade er İdris Karakaşoğlu'nun (21) acı haberinin duyulmasının ardından Çayırova Bayburtlular Derneği’nde şehit yakınları tarafından taziyeler kabul edildi.

Hain saldırı sonucunda Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkiinde şehit olan Karakaşoğlu, Çayırova’da ikamet ediyordu. Yenimahalle Menderes Caddesi’nde oturan ağabeylerinin yanında ikamet eden İdris Karakaşoğlu için Basyburtlular Derneğinde taziyeler kabul edildi. Şehidin kardeşleri Behlül ve Fazıl Karakaşoğlu tarafından kabul edilen taziyede Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, dernek üyeleri ve Çayırovalılar bulundu.

Reklam
Reklam

Şehidin anne ve babasının Bayburt’ta ikamet etmesi nedeniyle defin işlemi için naaşı ve akrabalarından oluşan topluluk kendilerine tahsis edilen otobüslerle Bayburt’ta gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz