Çayırova Belediyesi'nden Miniklere Hayvanat Bahçesi Gezisi

Çayırova Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocuk kulüplerindeki öğrencileri hayvanat bahçesine götürdü.

Çayırova Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocuk kulüplerindeki öğrencileri hayvanat bahçesine götürdü.

Çayırova Belediyesi tarafından kurulan ve okul öncesi eğitimin temel taşlarını çocuklara aşılayan çocuk kulüpleri öğrencilerini yeni etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Çocuklara doğa sevgisi aşılayacak piknikleri geçtiğimiz yıl içerisinde düzenleyen kulüp öğretmenleri, bu dönemde de çocuklara hayvan sevgisini aşılamayı hedefliyor. 14 Mayıs tarihinde başlayan ve 19 Mayıs tarihinde son bulacak olan program çerçevesinde 600'ü aşkın öğrenciyi gruplar halinde Darıca Hayvanat Bahçesi'ne götürecek olan belediyenin amacının, çocuklara hayvan sevgisi ve bilincini aşılamak olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Çocuklar, etkinlikte Darıca Hayvanat Bahçesi'ni baştan sona gezerek, günün keyfini çıkardı. Bazı çocuklar hayatlarında ilk kez gördükleri hayvanlara yaklaşmanın heyecanını yaşadı. Minik yürekler ve velileri bu programdan dolayı Çayırova Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz