Çayırova'da "Bayat Ekmekli Lezzetler"yarışması Düzenlenecek

Çayırova Belediyesi'nce, ekmek israfına dikkat çekmek amacıyla ödüllü "Bayat Ekmekli Lezzetler" isimli yemek yarışması düzenlenecek.

Çayırova Belediyesi'nce, ekmek israfına dikkat çekmek amacıyla ödüllü "Bayat Ekmekli Lezzetler" isimli yemek yarışması düzenlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 30 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek olan yarışmada vatandaşların ekmek tüketim bilincinin arttırılmasının hedeflendiği bildirildi.

Her gün tonlarca ekmeğin israf edilerek çöpe atıldığı vurgulanan açıklamada, Çayırova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nce başlatılan "Bayat Ekmekli Lezzetler" yemek yarışmasına kayıtların 24 Mayıs'a kadar devam edeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Kurallar gereği her yarışmacının sadece bir tarif ile katılabileceği ve ödül töreninin 30 Mayıs Perşembe günü yapılacağı yarışmada, birinciye bin lira, ikinciye 750 lira ve üçüncüye 500 lira hediye çeki verilecek.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: