Çaykur Rizespor 8 haftadır galibiyete hasret

Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor ligde oynadığı son 8 maçta da...

Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor ligde oynadığı son 8 maçta da sahadan galibiyetle ayrılamadı.
Ligde son galibiyetini 12. haftada 4-2'lik skorla Karşıyaka deplasmanında alan yeşil - mavili Karadeniz temsilcisi, 20. haftası geride kalan ligde oynadığı son 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılamayarak 3 puana hasret kaldı.
Çaykur Rizespor, söz konusu karşılaşmalarda Sakaryaspor ve İstanbul Güngörenspor ile evinde 0 - 0, Giresunspor ve Göztepe ile deplasmanda 1 - 1, evinde Boluspor'la 2 - 2 ve Adanaspor'la 1 - 1 berabere kaldı. Ligde kötü gidişatına bir türlü son veremeyen Atmacalar, deplasmanda karşılaştıkları Akhisar Belediye Gençlikspor ve Gaziantep Belediyespor karşısında da sahadan 3-0'lık skorlarla mağlup ayrıldı.
Bu maçlarda rakip kaleye 5 gol atan Çaykur Rizespor, kendi kalesinde ise 11 gol gördü. Galibiyetsiz geçen 8 haftada 18 puan kaybeden takım, ligde 32 puanla 6'ncı sırada ve lider Elazığspor'un 7 puan gerisinde bulunuyor.
Yeşil - mavili taraftarlarını galibiyete hasret bırakan ekip, bu hafta sonu, sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği lider Elazığspor’u sahasında konuk edecek. Taraftarlar, kötü gidişatın son bulması adına takımlarından bu maçta mutlak galibiyet bekliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz