Çaykur Rizespor, liderliğini sürdürdü

Bank Asya1. Lig'in güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor, deplasmandan 0-0 beraberlikle ayrıldığı Sakaryaspor maçından sonra ligdeki...

Bank Asya1. Lig'in güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor, deplasmandan 0-0 beraberlikle ayrıldığı Sakaryaspor maçından sonra ligdeki liderliğini sürdürmeye devam etti.
Takımın teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Sakaryaspor maçının, iki takımın da kazanmak için sahada savaştığı keyifli bir şekilde geçtiğini belirterek, “Maç içerisinde iki topumuz direkten döndü. Sakaryaspor’un da bizim kalemizde ciddi pozisyonları oldu. Bizim açımızdan deplasmanda alınan bir puan da iyidir. Ligde liderliğimizi sürdürdüğümüz için çok mutluyuz.” dedi.
Kalpar, pazar günü evlerinde karşılaşacakları İstanbul Güngörenspor maçını da kazanarak zirveden inmek istemediklerini dile getirerek, “Rakibimiz dört puanla ligde son sırada yer alıyor. Şu ana kadar galibiyetle tanışmadılar ve bu zor duruma alacakları ir galibiyetle son vermek isteyeceklerdir. Rakibimizi çok ciddiye alıyor ve ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
13. haftası geride kalan Bank Asya 1. Lig'de yeşil-mavili Karadeniz temsilcisi 27 puanla zirvede bulunuyor. Rizespor’u 26 puanla Elazığspor ve 25 puanla Erciyesspor ile Akhisar Belediye Gençlikspor takip ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz