Çaykur Rizespor Palandöken’de Oksijen Depoluyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde sürdürüyor.Teknik...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde sürdürüyor.

Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde günde üç antrenmanla 2 bin 500 rakımda oksijen depolayan Çaykur Rizespor ligi lider tamamlayarak süper lige direk dahil olmayı hedefliyor.

Atatürk Üniversitesi spor tesislerinde kondisyon çalışması yapan futbolcuların hırsı dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor olarak süper lig fırsatını kaçırdıklarını ifade eden Korukır, "Bu büyük bir fırsattı. Bir alt lig ile bir üst lig arasında hem kalite olarak fark var hem de maddi açıdan çok büyük bir fark var. Bizim takımımız şu anda kurumsallaşma alanında bana göre Türkiye’deki en önemli kulüplerden bir tanesi ama sportif başarı kurumsallaşmaya çok büyük bir destek olacaktır. Eğer biz sportif başarıyı da yerine getirirsek hem ekonomimizi düzeltmiş olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

"TEK HEDEFİMİZ VAR BİRİNCİ OLMAK"

Çok iyi ve kaliteli bir oyuncu grubu ile çalıştıklarını belirten Korukır, "Takım olarak gerekli mevkileri transferleri yaptık. Aldığımız oyuncularında çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Erzurum’da da sezon başı çalışmaları bana hep iyi geldi bu senede iyi geleceğini düşünüyorum. Sezon sonu da işimizi tesadüflere bırakmadan bitirmek istiyoruz. Biz bu sene 4 tane transfer yaptık, şimdi listemizde üç oyuncu ismi daha var ama onlar bizde saklı kalıyor. Çünkü birisi talip olduğu zaman ikinci talipli fiyatı arttırıyor ama 3 oyuncu daha alacağız" diye konuştu.

Erzurum’un bir sporcunun anatomi yapısına çok büyük katkı sağlayacak bir havaya sahip olduğunu anlatan teknik direktör Korukır, "Erzurum son yıllarda bir spor kenti oldu. Burada yapacağımız çalışmaların bize çok şey katacağını düşündüğüm için burayı tercih ettik. Daha önceki senelere göre Erzurum daha iyi. Buraya daha çok spor sahası yapılarsa, futbol kulüpleri tarafından daha çekici hale gelir. Biraz daha saha sayısı arttırırlarsa belki buraya 15 veya 16 tane daha takım gelebilir. Hem bu Erzurum için iyi hem ülkemiz için iyi, hem de sporcuların gelişmesi için çok iyi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: