Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor maçı canlı yayınla Lig Tv'de

Çaykur Rizespor Tokur Konyaspor'u kendi sahasında konuk ediyor. Hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çalacağı Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor karşılaşması bugün saat 13.30'da başlayacak ve ligin 16. haftasının ilk karşılaşması olacak. Ligde zor günler geçiren Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor, bu karşılaşmadan galibiyet çıkarmak için mücadele edecekler.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftası Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor maçıyla başlayacak. Bugün saat 13.30'da başlayacak olan Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor karşılaşması, Rize'de Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım görev yapacak. Mustafa Emre Eyisoy ve Baki Tuncay Akkın ise yardımcı hakem olarak karşılaşmada görev yapacak isimler. Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor maçı canlı yayınla Lig Tv'de ekrana gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 13.30

Yayın: Lig Tv

Reklam
Reklam

Stat: Yeni Rize Şehir Stadı

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Baki Tuncay Akkın

Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Giray Kaçar, Orhan Ovacıklı, Ousmane Viera, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Liban Abdi, Ludovic Sylvestre, Deniz Kadah, Filip Holosko, Leonard Kweuke

Teknik Direktör: Hikmet Karaman

Torku Konyaspor: Vid Belec, Ali Turan, Elvis Kokalovic, Mehmet Uslu, Selim Ay, Mehmet Güven, Uğur İnceman, Djalma Campos, Ömer Ali Şahiner, Dimitar Rangeloc, Hasan Kabze

Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Türkiye Kupası'nda aldığı güzel sonuçlarla gruptan çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor, ligde aynı grafiği gösteremiyor. Ancak son 5 resmi maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi alan Çaykur Rizespor, geleceğe umutla bakıyor. Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 4-0 yenen Çaykur Rizespor, bu akşam Torku Konyaspor'u kendi sahasında ağırlayacağı karşılaşmada da çıkışını devam ettirmek istiyor. Yinede evinde bu sezon iyi sonuçlar alamayan Çaykur Rizespor'un konsantrasyonunu 90 dakikaya yayması gerekiyor.

Reklam
Reklam

Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor'un düşüşü sürüyor. Sezon başında yapılan önemli transferlere rağmen beklenen seviyeye bir türlü gelemeyen Torku Konyaspor, Mesut Bakkal ile başladığı sezona Aykut Kocaman ile devam ediyor. Torku Konyaspor devre arasında Aykut Kocaman'ın görüşlerine göre takımı şekillendirmeyi düşünüyor. Son 8 maçında 6 yenilgi, 2 galibiyet alan Torku Konyaspor, son 7 deplasman maçında ise kazanamadı. Torku Konyaspor bu karşılaşma ile kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Ev sahibi Çaykur Rizespor'da sakat olan Murat Duruer ve Godfrey Oboabona ile kadro dışı bırakılan Ali Adnan forma giyemeyecek. Torku Konyaspor'da ise tek eksik Romanyalı yıldız Ciprian Marica.