Çaykur Rizespor'da Engin Fırat Sesleri

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da yönetim teknik direktörlük arayışına Engin Fırat ile devam ediyor.Yeşil-mavili...

PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da yönetim teknik direktörlük arayışına Engin Fırat ile devam ediyor.

Yeşil-mavili takımda transfer görüşmelerini sürdüren yönetimin hedefinde ki teknik adamın Mustafa Denizli değil, İran A Milli Takımı'nı Ali Dai ile birlikte çalıştıran Engin Fırat olduğu öğrenildi.

Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Engin Korukır ile yollarını ayıran ve liderle arasındaki puan farkını 7’ye çıkan Karadeniz temsilcisi, ligde 23 puanla 7. sıraya kadar geriledi. Korukır’ın ardından genç, dinamik ve kariyerli bir teknik direktör arayışlarına girişen Çaykur Rizespor yönetiminin hedefinde, Engin Fırat yer aldığı öğrenildi. Spor Toto Süper Lig özlemine son vermek isteyen Çaykur Rizespor yönetimi, takımı Engin Fırat gibi üst düzey isimlerden birine emanet ederek, başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Engin Fırat son olarak Rumen Galati ve Konyaspor ile masaya oturmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Fırat’ın Çaykur Rizespor ile anlaşmaya yakın olduğu ve deneyimli teknik adamla devre arasına girmeden anlaşma sağlanması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: