Çaykur Rizespor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında, 1 Eylül'de sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü.

RİZE - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında, 1 Eylül'de sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-mavili ekip, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular yarı sahada taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Orhan Ovacıklı ve Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü ile yapılan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, yardımcı antrenör Bülent Albayrak yönetiminde ayrı çalıştı. İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan yeşil-mavili ekibin defans oyuncusu Koray Altınay, ligde hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile mücadele edeceklerini belirterek, "Bizim için ligin en önemli maçalarında birisi olacak. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Koray, "Takım olarak yavaş yavaş uyum sürecini aşıyoruz. Her geçen hafta bizim için daha iyi olacak. Her antrenman daha iyiyye gidiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz