Çaykur Rizespor'da Süper Lig Sevinci

PTT 1. Lig'de sahasında Ankaragücü'nü 3-0 yenip liderliğe yükselen ve ligin bitime 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı

PTT 1. Lig'de sahasında Ankaragücü'nü 3-0 yenip liderliğe yükselen ve ligin bitime 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor'da, taraftarlar şehir turu attı.

Ankaragücü maçının ardından gelecek sezon, takımlarının Spor Toto Süper Lig'de oynayacak olmasını sevinç gösterileriyle kutlayan taraftarlar, minibüs ve otomobillerle Cumhuriyet ve Atatürk Caddesi'nde şehir turuna çıktı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, tulum ve kemençe eşliğinde horon ve kolbastı oynadı.

Reklam
Reklam

Sevinç gösterileri sırasında yöresel sanatçılar da şarkılar söyleyip Çaykur Rizespor'un sevincine ortak oldu.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuncay Bekar / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz