Çaykur Rizespor'dan Güneysu'ya Ziyaret

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Engin Korukır ve futbolcular Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Ahmet

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Engin Korukır ve futbolcular Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Ahmet Minder'i ziyaret ederek birlikte yemek yedi.

Kaymakam Çiçek, Çaykur Rizespor'u ilçelerinde konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlçemize gelmeleri bizde tatlı bir heyecan oluşturdu. Güneysu'nun kenetlenmesini sağladılar. Güneysu olarak elimizden gelen desteği veriyorduk, bundan sonra daha fazlasıyla vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ahmet Minder ise Çaykur Rizespor'un herkesin ortak sevdası olduğunu ifade ederek, "Bu sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Bunun devamının gelip bu sezon sonunda Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum. Denizlispor maçında yanlarında olacağız. Herkesin desteği ile Denizlispor maçını kazanacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Teknik direktör Engin Korukır, Kaymakam Çiçek ve Belediye Başkanı Minder'e Çaykur Rizespor forması hediye etti.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: