Çaykur Rizespor'un Gerede Kampı

BOLU (AA) -  Gerede'de kamp çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, akşam antrenmanını düz koşu, top çalışması ve teknik-taktik ağırlıklı çalışarak tamamladı.

Gerede'de kamp çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, akşam antrenmanını düz koşu, top çalışması ve teknik-taktik ağırlıklı çalışarak tamamladı. Gerede'deki bir otelde teknik direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler gözetiminde antrenmanlara devam eden Çaykur Rizesporlu futbolcular, akşam idmanında düz koşu, top çalışması ve teknik taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmanı çift kale maçla tamamlayan Rizesporlu futbolcular, daha sonra odalarına çekilerek dinlendi. Rizesporlu futbolculardan Cenk Ahmet, kamp çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın çok yorucu geçtiğini söyledi. Ağır çalışmalara bugün başladıklarını belirten Ahmet, "Her şey güzel geçiyor. Yeni gelen arkadaşlarımız var, gidenler de oldu. İnşallah iyi bir şekilde kaynaşıp Süper Lig'de elimizden gelen mücadeleyi göstererek ligi en iyi şekilde ve en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" diye konuştu. Teknik direktör Çalımbay'la ilk defa çalıştığını anlatan Ahmet, "Hocamıza da alışıyoruz. Şu anda her şey güzel gidiyor. Sıkıntımız yok, Rıza hoca çalışmayı ve çalıştırmayı seven birisi" ifadesini kullandı. Futbolculardan Cumhur Yılmaztürk de kampta bundan sonra daha yoğun çalışacaklarını söyledi. Çaykur Rizespor'un 5 yıllık aradan sonra Süper Ligde çıktığını vurgulayan Yılmaztürk, "Lige 5 yıllık bir hasretimiz var. Geçen sene de direkten dönmüştük. Sonunda bunu başardığımız için mutluyuz. Tatilimizi yaptık, artık yeni hedefler var. Yeni başarılması gereken görevler var. Umarım bu sene bunları da başarıp bir kademe daha üste çıkmış oluruz" şeklinde konuştu. Futbolcu Mesut Yılmaz ise güzel bir başlangıç yapmak istedikleri ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: