Cazlı Günler Başladı

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Caz Festivali, birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlamaya başladı.Antalya Kültür Merkezi...

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Caz Festivali, birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlamaya başladı.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen açılış konserinde Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet grubu sahne aldı. Antalyalılar, ücretsiz konsere büyük ilgi gösterdi. Kuzey Kıbrıslı sanatçı Okan Ersan’ın önderliğinde Eylem Pelit, Volkan Öktem, Levent Altındağ ve Serkan Özyılmaz’dan oluşan grubun sahne performansı ayakta alkışlandı.

Konserde Antalyalı cazseverlere seslenen Okan Ersan, uzun süredir Türkiye’de sahne alabilmek için çabaladıklarını belirterek, “Antalya Caz Festivali’ndeki bu konserimiz, Türkiye’deki ilk konserimiz oldu. Bu anlamda çok mutluyuz. Bu imkanı bize sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve çok değerli başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür ediyorum” dedi. Ersan, böyle bir festivali ücretsiz olarak düzenlemenin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

CAZ DOLU 5 GÜN

Antalya Caz Festivali, 5 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturacak. Festivalde bugünden itibaren Kerem Görsev Trio, New Centropezn Jazz Quartet ve Rostov Çocuk Caz Okulu Orkestrası, Stefan Grasse Trio, Alain Delhotal & Harmo'Co Trio ve Türk Armoni Yıldızları Orkestrası konser verecek. AKM Aspendos Salonu’ndaki konserler saat 20.30’da başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: