Çbsk Masa Tenisi Takımı İl İkincisi Oldu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Tekirdağ Genç Erkekler Masa Tenisi Ligi’nde il ikincisi oldu.Ekim...

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Tekirdağ Genç Erkekler Masa Tenisi Ligi’nde il ikincisi oldu.

Ekim 2012’de başlayan Tekirdağ Masa Tenisi Ligi sona erdi. 7 ay süren lig maratonunun sonunda, Emre Kasap, Canberk Mermi, Yunus Emre Karaman ve Suat Eren’den oluşan ÇBSK Masa Tenisi Genç Erkekler Takımı, ikincilik derecesini elde etti. Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninin ardından açıklama yapan Oyuncu Antrenör İsmet Aktürk, “Çalışmalarımızda bize destek veren Belediye Başkanımız Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve ÇBSK Başkanı Hasan Eligül’e teşekkür ederiz. Ayrıca destekçilerimiz Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Opr. Dr. Doğan Mermi ve Migiboy Genel Müdürü İbrahim Kasap’a ve tüm taraftarlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz. Onların da desteğiyle başarılarımız artarak devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Genç erkekler müsabakalarında Tekirdağ Türk Telekom takımının birinci, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün ikinci, Marmara Ereğlisinin üçüncü ve Çerkezköy Belediyesi`nin dördüncü olduğu Tekirdağ Büyük Erkekler Masa Tenisi Ligi karşılaşmalarının ise devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: