Çbşt "buldumcuk Ailesi" İle Sezona Hazırlanıyor

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (ÇBŞT) oyuncuları, yeni sezona "Buldumcuk Ailesi" adlı komediyle izleyici karşısına çıkacak.Yazar...

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (ÇBŞT) oyuncuları, yeni sezona "Buldumcuk Ailesi" adlı komediyle izleyici karşısına çıkacak.

Yazar Eli Saghi’nin eserini, tiyatrocu Nisa Serezli'nin çevirmenliğini yaptığı "Buldumcuk Ailesi" oyununu Mehmet Avcı yönetiyor.

Oyun, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tiyatro salonunda gösterime girecek ve ücretsiz olarak tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Eğlenceli komedi oyununda, evlendikten sonra eşiyle baba ocağında yaşamaya başlayan Muhittin, ev işlerinden sıyrılmak için hamile kalmaya çalışan karısıyla sürekli tartışmaktadır. Mine’nin hamile kalması aileyi alt üst eder. Ne var ki bir süre sonra hamilelik yer değiştirir ve gelinin yalanı ortaya çıkar ve kayınvalidenin gebe olduğu anlaşılır. İşler tam bu noktadan sonra daha fazla içinden çıkılmaz bir hal alır ve trajikomik hikaye kahkaha tufanına dönüşür. Gebe kalan gelin ve kaynananın bu ilginç hikayesi sürpriz bir sonla neticelenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: