CBÜ Ile HTTO Arasında Protokol Imzalandı

MANİSA (AA) - Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) ile Hollanda'da faaliyet gösteren Hollanda-Türkiye Ticaret Odası (HTTO) arasında protokol imzalandı.

Celal Bayar Üniversitesi Müdürü Doç. Dr. Nurşen Saklakoğlu ile HTTO Türkiye Genel Başkanı Abdullah Kafadar'ın katılımıyla, taraflar arasında protokol imzalandığı bildirildi. Açıklamada, imzalanan protokol çerçevesinde, üniversitenin çeşitli eğitim faaliyetlerinin organize edilmesine, her yıl 20 öğrencinin ERASMUS programı kapsamında yurtdışında staj yerlerinin ayarlanmasına, Hollandalı firmaların ARGE projelerinde üniversite işbirliğinde arabuluculuk yapılmasına HTTO'nun katkı sağlayacağı kaydedildi. Açıklamada, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'nin, protokolün, HTTO ve üniversitenin uluslararası tanınırlığına katkı sağlayacağı ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: