CBÜ Rektörü Pakdemirli, TUTSO'ya Konuk Oldu

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Mehmet Pakdemirli, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (TUTSO) konuk oldu.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Mehmet Pakdemirli, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (TUTSO) konuk oldu.

TUTSO üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Pakdemirli, Turgutlu'nun, Manisa'nın ilçeleri arasında fakülte konusunda en istekli ilçelerden biri olduğunu belirtti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı bir toplantıda Turgutlu'da fakülte açılması için gerekli protokolü imzaladıklarını ve fakültenin 2014-2015 akademik yılında hizmete gireceğini ifade eden Pakdemirli, Teknoloji Fakültesi'nin başlangıç olarak 2 bölüm ile 200 öğrenciye ev sahipliği yapacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Pakdemirli, "Turgutlu, fakülteye sahip çıkması, yapılan binası, yapılmakta olan öğrenci yurduyla herkese örnek olmuştur. Fakültemizi ileriki yıllarda değişik bölümlerle genişleteceğiz. Manisamızın 3 büyük ilçesinde bu konuda bir adım önde olan Turgutlu'dur" dedi.

Muhabir: Erkan Şimşek / Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: