CBÜ, ÜNİLİG'de En Başarılı Üniversite Oldu

Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ), Üniversiteler Spor Ligi'nde (ÜNİLİG) 3 kez birincilik, 1 kez ikincilik elde ederek en başarılı üniversite olduğu

Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ), Üniversiteler Spor Ligi'nde (ÜNİLİG) 3 kez birincilik, 1 kez ikincilik elde ederek en başarılı üniversite olduğu açıklandı.

CBÜ Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, üniversiteye bağlı öğrencilerin Türkiye'de ilk defa düzenlenen ÜNİLİG'de büyük başarıya imza attığı belirtildi.

Organizasyona 49 ilden 86 üniversite ve 2 bin 539 sporcunun katıldığı, CBÜ'nün 3 kez birincilik ve 1 kez ikincilik elde ederek en başarılı üniversite olduğu bildirildi.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli de 10-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ÜNİLİG'de başarılı olan sporcuları ve antrenörlerini kutladı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Turgay Duyar / Efsun Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: