CBÜ Üniversiteler Spor Ligi'nde En Başarılı Okul Oldu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG)'nde üç birincilik ve bir ikincilik alarak...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG)'nde üç birincilik ve bir ikincilik alarak en başarılı okul oldu.

CBÜ sporcuları Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile ilgili federasyonlarca ilk defa düzenlenen ÜNİLİG’de büyük bir başarıya imza attı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, 49 ilden 86 üniversite ve 2 bin 539 sporcunun katıldığı, finalleri Ankara’da yapılan ligde üç birincilik ve bir de ikincilik kazandı. CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, ÜNİLİG’de birinci olan voleybol bayan takımı, ikinci olan hentbol erkek takımı, birinci olan masa tenisi bayan ve erkek takımlarıyla gurur duyduklarını söyledi. Pakdemirli, bütün antrenör, idareci ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: