Cebecioğlu İlkokulundan Köksal’a Teşekkür Plaketi

Cebecioğlu İlkokulu yöneticileri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret ederek, öğrencilere yardım...

Cebecioğlu İlkokulu yöneticileri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret ederek, öğrencilere yardım ve desteklerinden dolayı plaket verdi.

Ziyarette konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Divarcı, okulda maddi imkânları yerinde olmayan öğrenciler için giyecek yardımı kampanyası başlattıklarını bu kampanya’ya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın da yardımları olduğunu belirterek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise, esnaf teşkilatı olarak her zaman imkanlar dâhilinde öğrencilere yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, okul yöneticilerine teşekkür etti. Her yıl bir ilçenin köy okulu öğrencilerini Sivas’ta misafir ettiklerini kaydeden Köksal, bu sene öğrencileri 10. yıl nedeniyle Ankara’ya götürdüklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: