Cebrail Top Güven Tazeledi

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına Cebrail Top yeniden seçildi.

2 yılda bir yapılan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı olağan genel kurulu bugün yapıldı.

Başkanlık yarışında mevcut başkan Cebrail Top ve Serkan Sarıışık başkanlık için yarıştı.

Toplam 1300 üyesi olan odnın başkanlık seçiminde 918 delege oy kullandı. Yapılan oy sayımı sonucunda Cebrail Top 772 oy alarak 4. kez başkan seçildi. Genel kurulda Serkan Sarıışık ise 136 alırken 10 oy ise geçersiz sayıldı.

Genel Kurul sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Cebrail Top, duygulu anlar yaşadı. Bugüne kadar ilk kez bu kadar yoğun katılımlı bir seçim yaşadıklarını ifade eden Cebrail top, kendisine gösterilen teveccüh karşısında duygulandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Büyük bir sorumluluk aldığını belirten Top, “Ben bu işin sorumluluğunu çok ağır görüyorum. Çünkü ben bu insanlara ne yapsam, ne kadar çalışsam azdır. Çok duyguluyum.

Elazığ’da 26 oda var. Bugüne kadar böyle bir seçim ve seçim sonucu olmamıştır. Bu anlamda oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bizim daha önceden de projelerimiz vardı. Esnaflarla ilgili eğitim seminerleri düzenliyorduk. Bunlar devam edecek. Sıkıntıya düşen esnaflarımız için yardımlarımız, desteklerimiz devam edecek. Ulusal bazda benim Ankara'da bazı görevlerim var. Konfederasyon denetim kurulunda yer alıyorum. Marketler yasasının çıkmasıyla ilgili çok çabam oldu. Mayıs ayında bu yasa çıkarsa esnafımızın çok rahatlayacağına inanıyorum” dedi.

Cebrail Top ve Yönetimdeki İsimler :

Yönetim Kurulu asil Üyeler:

Fatih Ünal

Leyla Yıldırım

Kaya Tunçkaya

Yılmaz Yılmaz

Fahri Bay

Fuat Demiroğlu

Sedat Laço

Ahmet Akar

Denetim kurulu Asil Üyeler:

İsmail Şahin

Bahadır Taribakan

Yakup Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: