Cehennem Deresi Köprüsü İhale Aşamasında

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi sınırları içerisinde yapılan Akköprü Barajı'nın su tutması ile birlikte çevre köylerle ulaşımda...

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi sınırları içerisinde yapılan Akköprü Barajı'nın su tutması ile birlikte çevre köylerle ulaşımda yaşanan aksaklıklar Cehennem Deresi üzerine yapılacak köprü ile giderilecek.

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklaada köprü çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söledi. Akköprü Barajı'nın su tutmaya başlamasından sonra yapılacak köprünün daha da önem kazanacağını anlatan Özkaya, "Cehennem Deresi Köprüsü'nün yapılması ile ilgili çalışmalarda ihale aşamasına gelindi. Yapılacak olan köprü çelik konstrüksiyon, 36 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğinde ve en önemlisi de Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Türkiye'nin en uzun köprüsü olma özelliği taşıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Köprünün rafting tutkunlarının ve turizmcilerin yolunu yarı yarıya kısaltacağını da söyleyen Mustafa Özkaya, "Ayrıca Dalaman Narlı Köyü'nün tamamının ve Gürleyik Köyü'nün büyük bir bölümünün, Otmanlar Köyü'nün birçok mahallesinin de Köyceğiz'e ulaşımında büyük bir kolaylık sağlanmış olacak. Projenin bu aşamaya gelmesinde emek harcayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: