Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Krasnicka, Vali Aksoy'u Ziyaret Etti

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Irena Krasnicka, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Irena Krasnicka, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Krasnicka, ziyarette, kendilerini ikinci kez misafir eden Aksoy'a teşekkür etti.

Hakkari'deki saldırıda Samsunlu piyade er Umut Bulut'un şehit olduğunu öğrendiğini ve ülkesi adında başsağlığı dilediğini ifade eden Krasnicka, Vali Aksoy'dan şehidin ailesine başsağlığı dileklerini iletmesini istedi.

Vali Aksoy ise sosyal sorumluluk alanında Samsun'a verdiği katkılardan dolayı Krasnicka'ya teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi açısından Samsun'da önemli projelerin bulunduğunu aktaran Aksoy, "Türkiye'de kadın dostu 6+6 12 il var, Samsun da ikinci 6 il arasında. Sivil toplum örgütlerinin de bu alanda katkıları var" dedi.

Krasnicka'ya bu alanda verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Aksoy, terör konusunda ise "Terör bir insanlık suçu, dünyanın neresinde olursa olsun bütün insanlığın karşı çıkması gerekir" diye konuştu.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: