Çek Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosu Samsun'da

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İrena Krasnicka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Kosif'i ziyaret etti.Bazı...

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İrena Krasnicka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Kosif'i ziyaret etti.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Samsun’a gelen Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İrena Krasnicka, Samsun'da olmaktan çok mutlu olduğunu ve Samsunu çok beğendiğini söyledi. Krasnicka, ülkesi ve Samsun arasında ticari ilişkilerin artırılması için çaba göstereceğini ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Kosif de Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu'nu Samsun'da ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi. Kosif, Krasnicka'ya Samsun hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Kosif Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İrena Krasnicka'ya oyma dantel işlemeli örtü hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: