Çekerek'te Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Çekerek Belediye Başkanı Duran Özkan, ilçe genelinde altyapıları tamamlanan bütün mahalle, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının başladığını söyledi.

Çekerek Belediye Başkanı Duran Özkan, ilçe genelinde altyapıları tamamlanan bütün mahalle, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının başladığını söyledi.

Özkan, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydetti.

Asfalt çalışmalarında önceliği resmi kurumların olduğu güzergaha verdiklerini ifade eden Özkan, şunları söyledi:

"İlçemizde en büyük sorunların başında altyapı sorunu geliyordu. Bu yüzden yollarımızın asfaltını tamamlayamamıştık. Şimdi ise altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla mahallelerimizdeki yollarda asfaltlanma çalışmaları başladı. İnşallah yıl sonuna kadar ilçemizdeki bütün yollarımızı asfaltını atacağız. Şu an asfaltlama iki kat olarak yapılıyor. Öncelikli hedefimiz okullarımızın, resmi kurumlarımızın bozuk olan yollarını asfalta kavuşturmaktır. Tabi vatandaşlarımız zaman zaman bozuk yollar yüzünden haklı olarak tepki gösterebiliyor. Biz vatandaşlarımızdan bu konuda biraz daha sabırlı davranmalarını istiyoruz. İki mahallemizde asfaltlama çalışmasını tamamladık. Bu yıl sonuna kadar inşallah 3 mahallemizde daha asfaltlama çalışmalarını tamamlamış olacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Eyüp Yıldız / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: