Çekici: Gaziantep’in Menfaatleri Doğrultusunda CHP Ile Işbirliği Yapabiliriz

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, bu kente fayda sağlayacak...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, bu kente fayda sağlayacak her türlü çalışmanın içinde seve seve yer almaya hazır olduklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ile yönetim kurulu üyeleri TÜMSİAD’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gökdağ, CHP olarak tüm sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları ve diğer kurumlarla iyi ilişkiler kurmayı amaçladıklarını belirterek, “CHP olarak halkımız, kentimiz ve ülkemizin faydası için daha iyisini yapmaya uğraşıyoruz. İnsanların siyasi görüşleri farklı olabilir ama ortak paydamız Gaziantep’in menfaati olmalıdır. Halkımızın ve kentin sorunlarını çözmeye yönelik işbirliği yapmayı amaçlıyoruz. Bu gaye için TÜMSİAD ile birlikte ortak projeler yapabiliriz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD üyeleri içinde her türlü siyasi görüşe sahip işadamları olduğunu hatırlatan Şube Başkanı Cuma Çekici de, hiçbir partinin arka bahçesi olmadıklarını dile getirdi. Çekici, “Gaziantep’in menfaati doğrultusunda CHP ile işbirliği yapabiliriz. TÜMSİAD olarak bu kente fayda sağlayacak her türlü çalışmanın içende seve seve olmaya hazırız. Gaziantep’in sorunlarını çözmeye yönelik projeler yapacağız.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: