"Çekirdek Tepe" Daha Konforlu Hale Getirilecek

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ilçenin en yüksek noktası olan "Çekirdek Tepe"nin daha konforlu hale getirileceğini bildirdi.

ZONGULDAK – Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ilçenin en yüksek noktası olan "Çekirdek Tepe"nin daha konforlu hale getirileceğini bildirdi. Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin en hakim tepesi olan ve manzarasıyla her kesimin ilgisini çeken oturma alanında yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi. Tepenin ismini şimdilik "Çekirdek Tepe" olarak belirlediklerini ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu; "Belediye olarak bir süre önce, ferforje korkuluklarını yapmak suretiyle, masa ve sandalye yerleştirerek halkın hizmetine sunduğumuz ilçenin en yüksek noktasındaki oturma alanında, hizmet konforunu daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Oturma alanında, yapılacak düzenlemelerin ardından çekirdek yenmesi serbest olacak." Alanda, aydınlatma ve zemin çalışması devam ettiğini aktaran Çimenoğlu, kent mobilyaları ile alanı daha konforlu bir şekilde halkın hizmetine sunacaklarını belirtti. Çimenoğlu, tepenin asıl isminin daha sonra belirleneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: