Çekmeköy'de Kaza: 10 Yaralı

Çekmeköy'de, bir otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Aralarında ikiz bebeklerin...

Çekmeköy'de, bir otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Aralarında ikiz bebeklerin de bulunduğu 10 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza saat 10.00 sıralarında, Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Fatih Ergen'in kullandığı 34 GM 1334 plakalı otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Otomobil, Beykoz istikametine seyreden Hüseyin Şahin'in kullandığı 34 TU 8488 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobildeki 5 kişi ile minibüsteki 5 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Otomobilde bulunan Aybüke ve Aysun isimli ikiz bebekler korumaya alındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Durumu ciddi olan ikiz bebekler ile bir yetişkin hemen hastaneye götürüldü. Diğer yaralılar da yol kenarındaki kaldırımlara yatırılarak ambulans beklendi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıları tek tek ambulanslara taşıdı. Yaralılar Hüseyin Şahin, Muhittin Şahin, İlhan Korkmaz, Kerim Ardel, Orhan Kaya, Fatih Ergen, Muazzez Karasu, Güler Karasu, Aybüke Karasu ve Aysun Karasu çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 5 yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Kazaya tanık olan bazı vatandaşlar çevredeki villalardan yola akan sabunlu suyun kazaya neden olduğunu iddia etti. Kazayı gördüğünü söyleyen İshak Demir, "Bu yolda sürekli kaza olur. Çevredeki bazı villaların sabunlu suyu sürekli bu yola akar. Burası ıslak olduğunda kaza kaçınılmaz oluyor. Bu kaza da sabunlu su yüzünden meydana geldi." diye konuştu.

Öte yandan, kaza yerinde inceleme yapan trafik görevlileri kazanın ıslak zemin nedeniyle değil, 34 GM 1334 plakalı otomobilin karşı şeride geçmesi nedeniyle meydana geldiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: