Çekmeköy’ün ilk teknoloji mağazası; BİMEKS

Bimeks’ten yeni yatırım haberleri var. Bimeks Çekmeköy, 22 Eylül Cumartesi günü Kardiyum AVM’de açılıyor.

Bimeks’ten yeni yatırım haberleri var. Bimeks Çekmeköy, 22 Eylül Cumartesi günü Kardiyum AVM’de açılıyor.

Eylül ayı ile birlikte mağaza açılışlarına hız veren Bimeks, bir hafta arayla yeni mağazasını açacak. Bimeks’in 65. mağazası büyük gelişimiyle dikkat çeken İstanbul Çekmeköy’de hizmete girecek. Taşdelen Bulvarı Kardiyum AVM’de 22 Eylül Cumartesi saat 10.00 itibariyle yapılacak Büyük Açılış sonrası, büyük indirimler 2 hafta boyunca devam edecek.

Açılışa özel gerçekleştirilecek büyük indirimler başta Çekmeköylüler olmak üzere, tüm İstanbulluları bekliyor olacak. Binlerce çeşit üründe yapılacak büyük indirimlerin bazıları şöyle; Toshiba 3D Led TV, 2.449 TL yerine, 1.549 TL; Casper Dizüstü Bilgisayar 1.935 TL yerine, 1.149 TL, Piranha Tablet Bilgisayar 399 TL yerine, 299 TL; Nokia N9 1.699 TL yerine, 1.099 TL; Kodak fotoğraf makinesi 699 TL yerine, 349 TL. Küçük ev aletleri, televizyonlar, fotoğraf makineleri ve daha birçok ürünü kapsayan bu indirimler 7 Ekim tarihine kadar geçerli olacak.

Reklam
Reklam

Bimeks sürekli gelişen yapısı ve yatırımcıların büyük ilgisiyle büyümeye devam ediyor. Çekmeköy’e açılacak yeni mağaza Bimeks’in İstanbul’daki ilk franchise mağazası olma özelliğini taşıyor. Kendine özgü franchise sistemi ile hızla büyüyen Bimeks 2012 yılı sonu itibari ile 76 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz