ÇEKVA, 825 Öğrenciye Burs Verecek

ÇORUM (A.A) - Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) tarafından bu yıl 825 üniversite öğrencisine burs verileceği bildirildi.

ÇORUM (A.A) - Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) tarafından bu yıl 825 üniversite öğrencisine burs verileceği bildirildi.

ÇEKVA'dan yapılan yazılı açıklamada, burs kazanan 825 kişilik listesinin açıklandığı, burs başvurusunda bulunanların ÇEKVA'nın internet sitesindeki listeyi kontrol etmeleri gerektiği ifade edildi.

Vakfa burs desteği sağlayan hayırseverlere de teşekkür edilen açıklamada, "Anılan bursların, Vakfımıza alenen maddi destek vererek örnek davranış sergileyen ve manen destekleyen hayırseverlerimize, öğrencilerimize, ailelerine, eğitim camiasına ve Çorum'a hayırlı olmasını dileriz. Gösterilen teveccühün artarak devam edeceğine ve vakfımızın giderek daha büyük kitlelere ulaşacağına güvenimiz tamdır" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: