Celal Bayar'ın yaşam öyküsünü Meclis'te sergileme talebi

Demokrat Parti (DP)'nin ileri gelenlerinden Samet Ocakoğlu, 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın yaşam öyküsünü Meclis'te sergilemek...

Demokrat Parti (DP)'nin ileri gelenlerinden Samet Ocakoğlu, 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın yaşam öyküsünü Meclis'te sergilemek dileğiyle TBMM Başkanlığı nezdinde girişimde bulundu.
Ocakoğlu, bu toprakların ve Türkiye'nin tarihini sanat ve estetik uygulanmış özgün, digital baskı bilgi materyalleriyle sunan "3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın Yaşam Öyküsü" adlı eserin sergilenmesini istediğini belirtti. Söz konusu sanat eseri Millî Mücadele'yi, Cumhurbaşkanlığı ve TBMM tarihini, çok partili dönemi ve Türk demokrasisinin süreçlerini, 3. Cumhurbaşkanı Bayar'ın yaşamındaki olayları ve bunlara yön veren şahsiyetleri anlatıyor.
Eserin TBMM çatısı altında sergilenmesinin büyük bir saygı ve vefa gösterisi olacağını söyleyen Ocakoğlu, temennisinin TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in görüşlerine sunulduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz