Çelen’den Vali Özçimen’i Ziyaret

Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Suat Çelen, Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret etti. Çelen’i tebrik eden...

Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Suat Çelen, Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret etti. Çelen’i tebrik eden Vali Özçimen, “Aldığın sorumluluk çok büyük. Başarılar dilerim.” dedi.

Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, “Türkiye Jimnastik Federasyonu’nun 3’ncü Olağan Genel Kurulunda iki başkan adayı vardı. 285 delegenin oy kullandığı Genel Kurulda 203 delegenin oyunu alarak Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanlığına seçildim. Bu görev Bolu’nun Jimnastiğin başkenti olması sorumluluğumuzu daha da artıyor. Güzel bir ekip kurduk. Sizlerin de desteğinizle çok güzel işlere imzalar atacağımızdan eminim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Suat Çelen’e yeni görevinde başarılar dileyen Vali İbrahim Özçimen, “Çalışmalarını birlik, beraberlik ve uyum içerisinde gerçekleştirmeni dilerim. Makam ve mevkiler geçici ama dostluklar bakidir. Hayırlı olsun. Aldığın sorumluluk çok büyük. Başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: