Çelik: 'Bayrak' Mitingi Çözüm Sürecine Provoke Edecek Bir Eylem

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir’de gerçekleştirdiği 'Bayrak' mitingini,...

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İzmir’de gerçekleştirdiği 'Bayrak' mitingini, 'çözüm sürecini provoke edecek bir eylem' olarak değerlendirdi.

Partisinin Sarıçam Danışma Meclisi’nde söz alan Bakan Ömer Çelik, sözü MHP lideri Bahçeli’nin İzmir’de yaptığı ‘Bayrak’ mitingine getirdi.

Bahçeli’nin yaptığı mitingi çözüm sürecini provoke etme çabası olarak nitelendiren Bakan Çelik, Bahçeli’nin bu mitingde ‘Tek bayrak, tek millet, tek devlet diyen kim varsa gelsin’ diyerek kendi partisini kast edip ‘bu çatının altında buluşsun’ çağrısına şu cevabı verdi: “Tek bayrak, tek millet, tek devlet diyenlerin buluştuğu çatının adı AK Parti çatısıdır. Ama biz tek bayrak, tek millet, tek devlet diyenlerin bizim partimizde buluşanlardan ibaret olduğu iddiasında da değiliz. Biz diğer partilerin tabanlarında olan, o partilere gönül vermiş vatandaşların da bu görüşü paylaştığını biliyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: