Çelik: Halk kara kaşımıza değil, hizmeti ayaklarına serdiğimiz için oy verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ‘Biz seçildik artık işimiz bitti’ diyen bir kadro...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, ‘Biz seçildik artık işimiz bitti’ diyen bir kadro olmadıklarını belirterek, “Halk bizim kara kaşımıza gözümüze aşık olduğu için değil, sözümüzü tuttuğumuz, onların yanında olduğumuz ve hizmeti ayaklarına serdiğimiz için oy verdi.” dedi.

12 Haziran Genel Seçimleri’nde, Gaziantep milletvekili seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Fatma Şahin, Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Grand Otel'de düzenlenen basın toplantısında partililer ve basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Reklam
Reklam

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, önemli bir seçim sürecini Gaziantep'e yakışır bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, Gaziantep'te bu seviyenin korunmasında katkıda bulunan siyasi partilerin il başkanlarına, yöneticilerine ve milletvekili adaylarına teşekkür etti. Seçim propagandası boyunca yaptıkları ve yapacaklarını anlattıklarını kaydeden Uzer, "Rakiplerimiz bel altına inmeden belli bir seviye içerisinde vaadlerini gerçekleştirdi. Halkımızın hakemliğinde sandık başında oylarımızı kullandık. Halkımız iradesini ortaya koydu. Biz ne söylersek söyleyelim, sandık en doğrusunu söylüyor. Neticede bir tablo ortaya çıktı. Burada birbirinden değerli 9 arkadaşımız Gaziantep'i Ankara'da temsil etme şerefine erişti. Bu neticenin şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise Türkiye çapında yüzde 50 oy oranı, Gaziantep'te yüzde 62 olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: "Gaziantep bir ilke imza attı. 9 arkadaşımız AK Parti kadrolarından milletvekili seçildi. 2002’den bu yana bizi asla yalnız bırakmayan AK Parti’nin duruşunu destekleyen tezlerinin yanında duran ve 7 kere önüne sandık geldiğinde tercihini bu yönde kullanan Gaziantep halkına camiamız adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
‘Biz seçildik artık işimiz bitti’ diyen bir kadro olmadıklarını vurgulayan Çelik, şöyle devam etti: “Halk bizim kara kaşımıza gözümüze aşık olduğu için değil sözümüzü tutuğumuz, onların yanında olduğumuz ve hizmeti ayaklarına serdiğimiz için oy verdi. Biz bu anlayışımızı Allah nasip ederse devam ettireceğiz. Bize destek olan bütün STK’larla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızın talepleri arzuları bizim için emirdir. Makul talepler bizim için emirdir. İmkânlarla arzuları ihtiyaçları birleştirerek inşallah ustalık döneminde ekmeğimizi, huzuru büyütmeye devam ettireceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz