Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı'na Metin Önde Seçildi

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi’nin kongresinde yapılan seçimde başkanlığa Metin Önde seçildi. İSDEMİR konferans salonunda yapıan...

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi’nin kongresinde yapılan seçimde başkanlığa Metin Önde seçildi.

İSDEMİR konferans salonunda yapıan ve tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Metin Önde seçilirken, Şube Sekreterliğine Hacı Gönül, Şube Mali Sekreterliğine Tuncay Avcı, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğine Musa Okçu, Şube Eğitim Sekreterliğine Murat Kayış getirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, emeğin en yüce değer olduğunu söyledi. İşverenlerle herhangi bir sorunlarının bulunmadığını aktaran Gül, “Amacımız işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesini ve refah seviyelerinin artmasını sağlamaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

İskenderun Şube Başkanlığına seçilen Metin Önde ise kendilerine verilen destekten dolayı üyelerine teşekkür etti. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacaklarını aktaran Önde, “Üye sayımızı arttıracağız. Osmaniye ve İskenderun’da ikinci şubeyi açmak için çalışacağız. Amacımız bölgede sendikasız işçi bırakmamak. ” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: