Çelik Kasa Hırsızlığı Zanlıları Tutuklandı

Denizli'de, bir marketten çaldıkları çelik kasayı şehir dışına çıkarıp kırarak içindeki para, kredi kartı ve...

Denizli'de, bir marketten çaldıkları çelik kasayı şehir dışına çıkarıp kırarak içindeki para, kredi kartı ve çekleri aldıkları ileri sürülen 5 kişiden 4'ü yakalandı.

Olay, geçen hafta Adalet Mahallesi Albayrak Caddesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. İşyerinden çelik kasa, kredi kartları, dizüstü bilgisayar ve sigaraların çalınması olayını H.Ç.(19), N.T.(24), Ü.T.(30) ve suça sürüklenen R.C.U.(17) ve Y.G.(17) isimli şahısların kiraladıkları araç ile gerçekleştirdikleri, işyerinden çaldıkları çelik kasayı şehir merkezinden 10 kilometre uzaklıktaki Salihağa köyü ile Çeltikçi köyü civarında boş bir arazide kırdıkları ve içindeki 10 bin TL para, kredi kartları ve çekleri alarak çelik kasayı attıkları, dizüstü bilgisayarlar ile sigaraları ikametlerinde sakladıkları tespit edildi. Aynı gün düzenlenen operasyonla 5 şüpheliden 4'ü yakalanırken, suça sürüklenen 17 yaşındaki Y.G.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, işyerinden çaldıkları dizüstü bilgisayar, kredi kartları, çek ve sigaralar ele geçirildi. Şüphelilerin yapmış oldukları 5 otodan hırsızlık ve 2 işyerinden hırsızlık olayı aydınlatılırken, adli mercilere sevk edilen dört şüpheli tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz