Çelik kasalardan 20 bin paket kaçak sigara çıktı

İzmir'de düzenlenen operasyonda Gaziantep'ten getirilen 13 çelik kasa içine gizlenmiş 20 bin paket kaçak sigara...

İzmir'de düzenlenen operasyonda Gaziantep'ten getirilen 13 çelik kasa içine gizlenmiş 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep'ten İzmir'e getirelecek olan çelik kasalar içinde kaçak sigara bulunduğu yönünde bilgiye ulaştı. Çelik kasaların bir kamyonetle İzmir'e sokulacağını belirleyen polis, İzmir-Ankara karayolu Ambarlar kavşağında önlem aldı. Polis ekipleri, Ö.C.'nin kullandığı kamyoneti şüphe üzerine durdurarak inceleme yaptı. Kamyonetin kasasında çelik kasalar bulundu. Araç sürücüsü Ö.C. çelik kasaların içinin boş olduğunu ve bir müşteriye götürdüğünü söylerken, polis, çelik kasaları açtırarak içlerini kontrol etti.
Yapılan kontrolde çelik kasaların içinde toplam 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.C., ifadesinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz