Çelikhan İlçe Emniyet Amirliğinde Huzur Toplantısı

Çelikhan ilçe Emniyet Amirliğinde Kaymakam Ömer Dağdeviren başkanlığında huzur toplantısı düzenlendi.Emniyet Amirliği toplantı salonunda düzenlenen...

Çelikhan ilçe Emniyet Amirliğinde Kaymakam Ömer Dağdeviren başkanlığında huzur toplantısı düzenlendi.

Emniyet Amirliği toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Saffet Gülep, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, kurum müdürleri, merkez mahalle muhtarları ve esnaf katıldı.

İlçenin daha güvenli ve huzur içinde olmasını sağlamak amaçla düzenlenen toplantıda, İlçe Emniyet Amiri Saffet Gülep, “Sorumlu olduğumuz yerin güvenlik durumuna göre, çalışma, usul ve esaslarına göre hizmet yürütmekteyiz. Üzerimize düşen vazifeyi eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Suçlulukla mücadeledeyse halkın desteğinin olmasıyla daha verimli sonuçlar alınacaktır. İlçemizden isteğimiz her türlü konuda tedbirlerini alsınlar. Kış geldi trafik düzeninde, soba zehirlenmelerinde, dolandırıcılıkta ve benzeri olumsuz vakalara karşı duyarlı olalım” dedi.

Reklam
Reklam

Huzur olmazsa olmaz diyen Kaymakam Ömer Dağdeviren, “Kamu düzeni ve kamu güvenliğinin sağlanmasında mükellef olan kolluk kuvvetlerinin halkın huzur ve güveni noktasında tedbirlerin alınması şarttır. Emniyet ve asayişten önce sağlıklı yaşam diyorum. Bu bağlamda kapalı alanlarda sigara içilmesin, sigaraya karşı toplumsal uyarlılık istiyorum. Kurumlarımızla birlik içerisinde olalım ki ilçemize daha fazla güven ve iyi hizmet gelsin. Kapım her zaman her kese açıktır. Vatandaşlarımızın görüş ve fikirlerine değer veriyoruz” dedi.

Toplantı, İlçe Emniyet Amirliğinin çiğ köfte ikramıyla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: