Çelikhan'dan Kısa Kısa

Çelikhan Müftüsü Uğur Emiroğlu, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Çelikhan Müftüsü Uğur Emiroğlu, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Üç ayların mübarek gün ve geceleri ile insanlığa manevi atmosfer sağladığını belirten Emiroğlu, şunları kaydetti:

"Mübarek gün ve geceleriyle bereketli bir maneviyat mevsimi olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine girmiş bulunmaktayız. 24 Mayıs 2012 Perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece ise Regaip kandilini idrak edeceğiz. Üç aylar; tövbe etmenin, affın, manevi arınmanın ve kendini yenilemenin habercisi olan Regaip, Miraç, Berat Kandilleri, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı gibi mübarek gün ve geceleriyle bizleri kuşattığı bir mevsimdir. Bu bereketli zaman dilimlerini fırsat bilerek ibadetlerimizi artıralım, günahlarımız için tövbe edelim, küskünlüklere son verelim, karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, milletçe birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine ve ahlaki erdemlerin toplumda yaygınlaşmasına gayret gösterelim."

Reklam
Reklam

-AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut'un Regaip Kandili mesajı

Başkan Bulut mesajında, Regaip Kandili'nin önemine ve üç aylarda toplumda sevgi ve kardeşlik duygularının öne çıktığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Recep ayına ve mübarek Regaip Kandili'ne ulaşmış bulunuyoruz. Regaip, Miraç, Berat ve Kadir Geceleri gibi müstesna kandil gecelerinin yer aldığı üç aylar, milletimiz ve tüm İslam Alemi için çok önemli ve faziletli zamanlardır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz