Çelkar Beton’dan Başbakan’a Karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Dün Elazığ’a gelişinin yankıları devam ediyor

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Seçim çalışmaları kapsamında dün geldiği Elazığ’da bir çok büyük kuruluşun da araçlarıyla ve iş makineleriyle başbakana destek verdiği gözlendi.

Başbakanın geliş güzergahı üzerinde yol kenarında Ak Parti Bayrakları ve Başbakanın resimleriyle süslenen iş makineleri ve araçlar dikkatten kaçmazken her sektörden bir çok yerel firmanın araçlarına rastlamak mümkündü.

Bunların arasında Ak Parti il yönetiminde olan ve aynı zamanda Çelikler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Çelkar Betonun da Müdürlüğünü yürüten Hilal Kaya Çelkar Beton firmasına ait araçları, Başbakanın posterleri ve Ak Parti bayraklarıyla süsleyerek başbakanın geliş güzergahı üzerine başbakana moral ve destek verdiği gözlendi.

Reklam
Reklam

Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: