Cem küçük testereyi beğenmedi

Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili hazırlanan iddianamede çarpıcı detaylar yer alıyor. Bunlardan biri de Cem'in Münevver'in kafasını kestiği testereyi cinayetten sonra almadığı anlaşıldı

Cem Garipoğlu'na testereyi satan dükkanın sahibi ifadesinde ''Küçük bir testere gösterdim. Beğenmedi. En büyük testereyi aldı'' dedi.

Küçük testereyi beğenmedi

Cem Garipoğlu’nun saat 12.25’te nalbura girdiği kamera kayıtlarıyla tespit edildi. Kayıtlara göre, testerenin alındığı Bahçeşehir Toplu Konut alanındaki alışveriş merkezindeki Çağdaş Yapı Market’e Cem tam bu saatte girdi.

[**

**](https://www.mynet.com/dakika-dakika-cinayet-110100480967 )

[**

**](https://www.mynet.com/o-mektubun-gizli-satirlari-110100481032)

Reklam
Reklam

Testereyi satan tezgahtar İzzettin Babat da iddianamede yer verilen ifadesinde olay günü saat 13.00-14.00 sıralarında bir kişinin geldiğini ve testere satın almak istediğini söyledi: “Şahsa önce demir kesme testeresini gösterdim. Ahşap kesmek için istediğini söyledi. Bu sefer bir ahşap kesme testeresi gösterdim ama ilgilenmedi. Ben de en üst boy olan ve ’pala’ tabir edilen testereyi gösterdim. Bunu satın aldı. Son derece soğukkanlıydı. Üzerinde kan lekesi görmedim.” Babat önce fotoğrafından, teslim olduktan sonra da İstanbul Çocuk Suçları Bürosu’nda yapılan yüzleştirmede bu kişinin Cem Garipoğlu olduğunu teşhis etti.

Satış fişi 2-3 saat sonra alındı

Testerenin satış fişinde saat 15.44 olarak görünüyordu. İddianamede bu konuya ise şöyle açıklık getirildi: “Cem Garipoğlu’nun Işıklar marka testereyi satın aldığı yer olan Çağdaş Nalburiye’ye ait 03. 03. 2009 tarihli ve 000012 nolu satış fişi fotokopisinde satışın saat 15.44’de yapıldığı yazılı, ancak satın alınan eşyanın marka ve cinsi yazılı değil.” Oysa villanın 20 dakika ileri olduğu belirtilen kamera kayıtlarına göre Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut’un 15.20 (gerçekte 15.00) sıralarında eve geldikleri belirlendi. Bu da akıllara satış fişinin sonradan alındığını ve dosyaya konulduğunu getiriyor. Çünkü Cem Garipoğlu villaya girdikten sonra ne villanın kameralarına ne de nalburun bulunduğu alışveriş merkezinin kamerasına yakalanıyor.

Reklam
Reklam