Cem Öztürk: "kardeşim Sivil Havacılığın Gelişmesi İçin Kendisini Adamıştı"

Adana'da gösteri yaptığı uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden akrobasi pilotu Murat Öztürk’ün kardeşi Cem Öztürk,...

Adana'da gösteri yaptığı uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden akrobasi pilotu Murat Öztürk’ün kardeşi Cem Öztürk, “Kardeşim sivil havacılığın gelişmesi için kendisini adamıştı” dedi.

2. Uluslararası Hava Oyunları Festivali’nde gösteri yaparken uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden akrobasi pilotu Murat Öztürk’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Adli Tıp Kurumu’na gelen pilotun yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.

Kendisi gibi pilot olan kardeşi Cem Öztürk de, cenaze için Adana’ya geldi. Öztürk,“Havacılığa gönül vermiş bir insandı. Onu gönlü ile beraber uğurlamış olduk. Sivil havacılığın gelişmesi için kendisini adamıştı. Adarken de bütün zorlukların içerisinde yılmayan, yılmadığını da her zaman ispat eden bir pilotumuzdu. Türkiye için, herkes için bir kayıp. Gençler, artık onun bayrağını alıp devam ettirirler diye umut ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Murat Öztürk’ün cenazesi bugün öğleden sonra yakınları tarafından İstanbul’a götürülecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: