Cem Vakfı'ndan Ücretsiz Matematik Dersi

Cem Vakfı Orhangazi Şubesi, 3 ile 8. sınıflar arası öğrenciler için ücretsiz matematik kursları başlatıyor....

Cem Vakfı Orhangazi Şubesi, 3 ile 8. sınıflar arası öğrenciler için ücretsiz matematik kursları başlatıyor. Kurslar salı ve perşembe günleri saat 16.00 ile 18.:00 arasında gerçekleştirilecek.

Cem Vakfı Orhangazi Şubesi kendi üyeleri ve üyelerinin çocuklarına yönelik ücretsiz matematik kursları başlatıyor. Daha önce tiyatro ve müzik gibi dallarda kurslar açan Cem Vakfı, şimdi de 3-4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz kurslar düzenliyor. Cem Vakfı Orhangazi Şube Başkanı İmam Budak, yaz dönemi boyunca öğrencilerimize yönelik kurslarımız devam edecek. Kurslarımız salı ve perşembe günleri saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasında ve kurs öğretmeni Serkan Konakçı tarafından verilecek." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: