Cemaatten Milli Eğitim Müdürüne Destek

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'nin dün cuma namazında bir kasabada cemaatle buluşması, vatandaşlar tarafından...

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'nin dün cuma namazında bir kasabada cemaatle buluşması, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, eğitimin okulda değil aile içinde başladığını vurgulamak adına Bağlama kasabası halkı ile dün cuma namazı öncesi camide buluşmuştu.

Milli Eğitim Müdürünün başlattığı uygulamanın her cuma köy ve kasabalarda devam edeceği belirtilirken, konu ile ilgili değerlendirmede bulunan cami cemaatinden Tuncay Demirtaş, “Müdürümüzün camilere gidip veli toplantısı şeklinde vatandaşları aydınlatması, bilgi vermesi çok güzel. İnançlı kardeşlerimizi cami dışında nerede bulabilir? Kahve köşelerinde, kafeteryaların önündeki çocuklarımızı görüyoruz. Yürekler acısı. Tabii ki oralarda bilgi veremez. Camide bilgi vermesi uygun diye düşünüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ali Umucu isimi vatandaş ise, “Milli Eğitim temel meselemizdir. Öyle bir şey ki bizi birbirimizden ayırdılar. Sen camiye gitmeyeceksin, sen camide konuşamazsın. Milli Eğitim Müdürümüz her yerde konuşabilir” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: