Cemal Aydın yeniden başkan

Ankaragücü Kulübü'nün bugün yapılan olağan genel kurulunda, kulüp başkanlığına Cemal Aydın yeniden seçildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Rıfat Halil Paşa Salonu'nda 254 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, kullanılan geçerli 224 oydan 223'ünü alan Cemal Aydın 7. kez Ankaragücü Kulübü'nün başkanlığına seçildi. 1 oy boş çıktı.

Genel kurulda yaptığı konuşmada, son günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaşanan polemiklere de yer veren Cemal Aydın'ın sözleri, taraftarların "sandıkta görüşürüz" sloganlarıyla sık sık bölündü.

Reklam
Reklam

Melih Gökçek'in Ankara'da, Ankaraspor, Gençlerbirliği ve Ankaragücü olmak üzere 3 evladının olduğunu ve kendisinin bu 3 evladından birisini daha çok sevebileceğini belirten Aydın, "Bu da normaldir. Babalar bazen evlatlarından birini biraz daha fazla sevebilir, ancak futbolda da eşitlik ve adalet ilkesi vardır" dedi.

Başkan Aydın, Ceyhun'un Trabzonspor'a satılması konusunda yapılan eleştirilerin haksız olduğunu, kulübün bu transferden iyi para kazandığını söyledi.

Aydın, kulübün parasının olmaması nedeniyle bu transferin gerçekleştiği iddialarına karşılık olarak da, "Ankaragücü'nü maddiyatla boğmak isteyenler var, ama bu mümkün değil. Ankaragücü'nün parası vardır. Bizim kimsenin desteğine ihtiyacımız yok. Ankarasporlu Ediz'e 2 milyon YTL vermeye hazırız" dedi.