Cemal Gürsel Caddesi'nin Zemini Gündüzfreze Ile Alındı, Gece Asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri, Adana'nın en işlek yerlerinden olan Cemal Gürsel Caddesi'nin zeminini gündüz freze

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri, Adana'nın en işlek yerlerinden olan Cemal Gürsel Caddesi'nin zeminini gündüz freze ile aldı, gece de asfaltladı.

Çalışmaları denetleyen Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürü Hüseyin Dündar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın talimatıyla Abidinpaşa Caddesi ile İnönü Caddesi arasında bulunan 450 metre uzunluğundaki Cemal Gürsel Caddesi'nin asfaltını 1 günde tamamladıklarını kaydetti.

Ekiplerin zemini gündüz freze (sıyırma) ile aldığını, gece de asfaltladığını ifade eden Dündar, "Yani Cemal Gürsel Caddesi bir günde tamamlanarak trafiğe açıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Dündar, Büyük Saat ve Eski Vilayet arasındaki yolu da asfaltlayacaklarını dile getirerek bölgedeki tüm caddelerin asfaltını yenileyeceklerini bildirdi.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: