Cemalettin Sarar'a fahri doktora unvanı verildi

Osmangazi Üniversitesi, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’a fahri doktora unvanı verdi.<br/>Üniversitenin kongre...

Osmangazi Üniversitesi, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’a fahri doktora unvanı verdi.
Üniversitenin kongre merkezinde düzenlenen törene CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, İl Jandarma Alay Komutanı Feyzullah Günal, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Cemalettin Sarar’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Fazıl Tekin, üniversite olarak topluma hizmet eden girişimci işadamlarına doktora unvanı vermeyi ilke edindiklerini söyledi. Cemalettin Sarar’a bu kapsamda fahri doktor unvanı verdiklerini kaydeden Prof. Dr. Tekin, “Türkiye son zamanlarda yıldızı parlayan bir ülke. Bu yıldızı parlatan değerli girişimcilere teşekkür ediyoruz.” dedi.
Konuşmadan sonra Rektör Tekin tarafından Sarar’a cübbe giydirildi, fahri doktora unvanı ve plaket verildi.
Sarar, verilen ödülden büyük mutluluk duyduğunu vurguladı. Eskişehir’i bir dünya markası yaptıklarını dile getiren Sarar, bunu daha ileriye götürmek için daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz