Cemil Çiçek, 3. Köprünün Temel Atma Töreninde Konuştu

3. köprünün temel atma töreninde konuşan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, terörün asıl sebebinin Türkiye’de büyük...

3. köprünün temel atma töreninde konuşan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, terörün asıl sebebinin Türkiye’de büyük projelerin yapılmaması ve ülkenin güçlenmemesi olduğunu söyledi.

İstanbul’a yapılacak olan 3. köprünün temel atma töreni Sarıyer Garipçe’de gerçekleştirildi. Törende konuşan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Sadece üç dört ihalede bile devlet yatırımının iki katı insanlar özel sektör içerden ve dışarıdan yatırım yapabiliyorsa ülkenin geleceği aydınlıktır. Bu projelerin söylenenden, anlatılandan çok daha fazla anlamı var. İnşallah her 29 Mayıs’larda ülkemiz milletimiz güven, istikrar içerisinde olduğu müddetçe daha büyük projeleri hem devlet eliyle, hem özel sektör eliyle hayata geçirecektir. Türkiye uzunca zamandan beri terörle uğraşıyor, terör belasıyla boğuşuyor. Bilmemiz, düşünmemiz ve inanmamız gerekir ki terörün asıl sebebi Türkiye bu projeleri yapmasın, güçlenmesin, kuvvetlenmesin, dünyada lider olmasın diye. Fitne ve fesat bunun için kaynatılıyor. Millet olarak bu tuzağa düşmemiz, güven, huzur ve istikrar içerisinde birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha da güçlendirerek bugün temelini attığımız köprüye ilaveten gönül köprülerimizdeki şeritleri daha da artırarak, geleceğe güvenle bakmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: