Cemil Erdem Güven Tazeledi

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına 5. kez Cemil Erdem seçildi.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu bugün yapıldı. Genel kurulda mevcut Başkan Cemil Erdem ve Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top Birlik Başkanlığı için yarıştı.

Kıran kırana giden seçimde 196 delegenin oy kullandı, Cemil Erdem 100 oy, Cebrail Top ise 93 oy aldı. 3 Oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Cemil Erdem 5. Kez Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilmiş oldu.

Yapılan seçimin ardından konuşan Erdem, “Gerçekten Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği olarak üç aydan buyana seçim kampanyası yapıldı.

Reklam
Reklam

Sonuç olarak bu seçimde Elazığ esnaf ve sanatkarları kazandı. Bize oy veren çok değerli kardeşlerime, başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerime, oy vermeyen değerli başkanlarıma, kardeşlerime, hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlik beraberlik içinde daha ileri noktalara gitmek için gayret göstereceğiz: Elazığ’ın meselelerini özelikle esnafların sorunlarını ilgili yerlere dün olduğu gibi bundan sonra da taşıyacağız. Cebrail kardeşimizle yarıştık. Cenabı Allah hayırlısını bize nasip etti. O’ da bizim kardeşimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Esnaf ve sanatkarlarımıza, ilimize, ülkemize hayırlara vesile olsun inşallah ” diye konuştu.

Cemil Erdem başkanlığındaki Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Cemil erdem

Seyfetin kara

Nihat bozkurt

Şevket toraman

Mevlüt Taşdöven

Halit Aydın

Bedretin Fırdolaş

Denetim Kurul Asil Üyeler

Alaziz akdeniz

Salih Özbay

Ahket Öztürk

Disiplin Kurulu Asil Üyeler

Ahmet Cemal Keskin

Kürşat Varıcı

Reklam
Reklam

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: